Meteen naar de inhoud

In de keuken kijken….

Mijn pen en schrijfblok brengen me overal. Schrijfblok? Ja, van het Italiaanse merk Fabriano. Schrijven met de hand tijdens een interview of ontmoeting heeft veel voordelen. Het brengt de linker- en rechterhersenhelft bij elkaar en stimuleert de creativiteit. Maar daarover een andere keer meer. Ik dwaal af.

Want ondertussen heb ik in zo veel keukens mogen kijken van bedrijven en organisaties. Ik zit met directeuren en lectoren aan tafel. En praat over vernieuwing en ontwikkelingen in de wereld van Human Resource Management en Talent. Een leven lang leren. Over de beweging in het hoger beroepsonderwijs. Cees-Jan Pen brengt werelden bij elkaar: studeren en praktijkgericht onderzoek in de vorm van afstudeeropdrachten en projecten. Theorie en praktijk moeten elkaar veel meer opzoeken en elkaar versterken. Ik schreef dit verhaal voor Brabant Business Magazine, een tijd geleden al, waarin hij zijn visie op de ontwikkeling van bedrijventerreinen deelt.

Momenteel wordt de nieuwste editie van juni van het magazine verspreidt. Daarin gaat Cees-Jan dieper in op die visie van Fontys Hogescholen: “Fontys voor Society 2021 – 2025. Een strategisch plan waarmee we laten zien voor welke maatschappelijke thema’s je ons kunt bellen. We zijn zoveel meer dan een lesfabriek. Praktijkgericht onderzoek op uiteenlopende actuele thema’s is van groot maatschappelijk belang.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *