Ga naar de inhoud

De nieuwe cd van Lenny Kuhr is uit!

Onder haar eigen naam – geen titel – brengt Lenny Kuhr haar 33e album uit! Een prachtig nieuw geluid laat de troubadour, die nog altijd ontroert, horen. Autobiografisch. Het is een terugblik en vooruitblik op Lenny’s leven. Over wie ze vroeger was. En de verhalen die nog komen tot het einde van haar pad. Met geweldige nummers van Lenny zelf met medewerking van haar partner Rob, haar dochter Daphna en bekende Nederlandse artiesten. Een mooie wisselwerking, verhaallijnen raken met elkaar verweven. Een parel! Met rust, diepgang en sfeer.

Donderdag 17 februari 2022 geeft ze een eenmalig concert in Paradiso Amsterdam met groot orkest, zoals de cd ook door Excelsior Recordings is opgenomen, onder leiding van producers Frans Hagenaars en Reyer Zwart.

Ik had een interview met Lenny bij haar thuis in Nederwetten. Het verhaal verscheen in maandblad Zó Nuenen, editie 76 van januari 2022.

www.zonuenen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *