Ga naar de inhoud

De bron en de stroom (2)

De Italiaanse kunstenares Loredana Salzano wordt “onze vrouw van de vulkanen” genoemd. Ze heeft een boetiek op Lipari, één van de zeven Eolische eilanden boven Sicilië. Alle kunstwerken die ze maakt, zijn geïnspireerd op de vulkaan Stromboli en deze groep vulkanische eilandjes. De tekening op het papieren tasje raakte me. Het is het vuur, de vonk, de bezieling, de inspiratie in jezelf die je creatieve energie aansteekt en laat stromen. Een onuitputtelijke bron, verbonden met je hart. Bron en stroom ineen….

‘volcano in-side’

perchè il vulcano è uno stato interiore

un’ emozione costante

un flusso creativo attivo perenne

‘vulkaan van binnen’

omdat de vulkaan een innerlijke toestand is

een constante emotie

een creatieve actieve eeuwige stroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *