Meteen naar de inhoud

De bron en de stroom

Er zijn mooie, nieuwe schrijfopdrachten en projecten onderweg! Voor GGD Brabant-Zuidoost en Baby Extra verhalen over het belang van hechting tussen moeder en baby, al voor de geboorte. Voor een fiscaal juridisch adviesbureau schrijf ik de teksten voor een website als onderdeel van een spiksplinternieuwe huisstijl. Zelfs het gebouw wordt opnieuw ingericht. De identiteit van dit bureau en de essentie van het merk – en met name de positieve energie van de medewerkers – worden sterker zichtbaar en voelbaar. Tot voor kort wist ik niet dat we een lokale rockband hadden die een prijs heeft gewonnen voor hun ijzersterke nummers in Brabants dialect. Er staat een interview op stapel. Met een dame op leeftijd schrijf ik haar biografie. Het vuur en de passie van de zomer sluiten naadloos aan op de creatieve stroom en bron in mij. Als een vulkaan.

Het meest unieke project echter, is het verhaal van de franciscaanse broeder Bert Tilmans. Precies zeven jaar geleden heb ik hem ontmoet en met hem gewandeld in de voetsporen van Franciscus, in Assisi, Umbrië, Italië. Een bijzondere zielzorger die als gids tijdens zijn rondleidingen vele mensen met levensvragen uit de knoop heeft gehaald. De opmaak van de eerste twee hoofdstukken geeft al een goede indruk. Een student aan de Design Academy heeft prachtige foto’s gemaakt van Bert en van het klooster waarin hij woont. Bij de Italiaanse fotograaf Andrea Angelucci in Assisi heb ik 20 sfeerfoto’s besteld. Nu het schrijven nog…. dat wordt augustus. Publicatie en boekpresentatie verwacht in het najaar van 2021. Een boek met een indringende boodschap. Uitgegeven in eigen beheer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *