Meteen naar de inhoud

Pavarotti; the voice, the man, the drama, the legend.

Een indrukwekkende biografische film is verschenen over het leven van Pavarotti, zijn hoogte- en dieptepunten. Een eerlijk en respectvol verhaal dat een goed beeld geeft van wie hij was, voor en achter de schermen. Met beelden uit het familiearchief, fragmenten van zijn concerten en live interviews met mensen die hem van dichtbij hebben gekend, onder wie zijn managers en vrouw en dochters. Hij vertelt over zichzelf, wie hij is en hoe hij mensen vertrouwt. De ontmoeting met Prinses Diana is een mooi moment. Getraumatiseerd door de oorlog heeft hij veel liefdadigheidswerk gedaan voor oorlogskinderen.

Een inspirerend voorbeeld voor mij van hoe een biografie eruit kan zien, zowel qua vorm als inhoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *