Meteen naar de inhoud

Mijn gereedschap: pen en papier. Italiaans papier, van het merk Fabriano.

Iemand vroeg me laatst of ik een dictafoon gebruik tijdens een interview. Nee, ik geloof in de kracht van schrijven met de hand. “Dan kun je iemand toch niet aankijken, als je aan het schrijven bent?” was zijn volgende vraag. Toch wel. Ik merk dat ik goed kan luisteren, aankijken en schrijven als ik pen en papier gebruik. Een apparaat ertussen werkt niet voor mij. Het staat een echt contact met mijn klant juist in de weg, heb ik gemerkt. Werken met met pen en papier en mijn linkshandigheid zorgen voor een goede verbinding met het creatieve deel van mijn brein. Ik schrijf het liefst op de schrijfblokken van het Italiaanse merk Fabriano. Het papier is zacht en milieuvriendelijk en het schrijfblok is mooi vormgegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *